Hyldehaven 15, 5450 Otterup

RULLEGITTER

Med en gitterløsning fra Nordfyns Låse & Alarm opnår du tyverisikring af din butik, der ikke skærmer for forbipasserendes udsyn til dine varer.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring op

RULLEGITTER

Kør dit rullegitter ned ved lukketid

Rullegitre er i dag en af de mest anvendte sikkerhedsforanstaltning mod tyveri efter lukketid i butikker. Hvor en indbrudstyv før blot skulle ødelægge ruden for at komme ind i din butik, skal tyven nu også igennem et rullegitter – og det er ikke nogen nem opgave.

Hos Nordfyns Låse & Alarm har vi i mange år sikret butikker og kontorer med god og effektiv tyverisikring i form af forsikringsgodkendte Rullegitre.

Vi leverer og monterer rullegitre overalt på Fyn.

Med en gitterløsning fra Nordfyns Låse & Alarm opnår du tyverisikring af din butik, der ikke skærmer for forbipasserendes udsyn til dine varer.

Når du forlader din butik efter lukketid, skal ingen uvedkommende fristes til at tage et kig forbi i nattens mulm og mørke. Hvis du sørger for at rulle dit rullegitter ned ved lukketid, vil indbrudstyvene med stor sandsynlighed holde sig langt væk.

Et rullegitter tager nemlig lang tid at komme igennem. Har du en alarm installeret, vil den tid, det tager indbrudstyvene at få lukket rullegitteret op, være dyrebar i forhold til, at hjælpen kan nå frem i tide.

Ring og hør, hvad vi kan gøre for dig

Uanset om du vil have et rullegitter med små eller store huller eller et helt lukket rullejalousi, kan du få det monteret af os. Vi har masser af erfaring inden for tyverisikring – en erfaring, du frit kan få glæde af, hvis du har spørgsmål til det mest passende rullegitter til netop din butik.                      Ring på 64 82 49 88 eller send en mail på info@nordfynslaase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på sikring i kampen mod tyveri, hærværk og utryghed til en god pris.

Ring eller skriv gerne for et uforpligtende tilbud.

Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på lige præcis den opgave, som du har brug for hjælp til. Kontakt os og hør nærmere.

Vi tilbyder også…

VIDEO

ALARM

LÅSESYSTEM