Hyldehaven 15, 5450 Otterup

ALARMSYSTEMER

Alarmer og alarmsystemer.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring op

ALARM

Alarmsystemer uden abonnement.

For os er det vigtigt kun at betale for det. som du får. Du betaler derfor kun for din alarm èn gang og undgår derved et månedligt abonnement, skjulte omkostninger og lange bindingsperioder. TrueGuard Smartalarmer er udviklet således, at du er den første der får besked, hvis en alarm aktiveres i det hjem eller arbejdsplads. Du får automatisk tilsendt billeder via TrueConnect appen.

Få ting er mere ubehagelige end at få indbrud i sit hjem eller på sin arbejdsplads. Heldigvis findes der en masse produkter til tyverisikring, hvoraf TrueGuard alarmsystem er et af de mest effektive på markedet.

Nordfyns Låse & Alarm er TrueGuard partner og vi har vi stor ekspertise i opsætning af alle TrueGuard alarmer, som er en af de mest avancerede Smart privatalarmer i Danmark.

Med TrueConnect appen åbner der sig en helt ny verden af muligheder inden for tyverisikring med din alarm, som nu ikke “bare” er en super effektiv alarm, men også et komplet hjemme styringssystem. Med de forskellige muligheder, som TrueGuard alarmer har, kan du gøre dit hjem intelligent, og din hverdag nemmere.

Hvorfor vælge en TrueGuard Alarm

Der er mange gode grunde til at vælge netop en TrueGuard alarm. Bland andet fordi TrueGuard alarmer er nogen af de smarteste på markedet. Vi tilbyder en konkurence dygtig alarm, der giver sikkerhed i hjemmet eller på arbejdspladsen og som samtidig koster dig 0 kr. om måneden, fordi der ikke er noget abonnement.

 

Ring eller skriv endelig, for et uforpligtende tilbud!

Ring eller skriv gerne for et uforpligtende tilbud.

Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på lige præcis den opgave, som du har brug for hjælp til. Kontakt os og hør nærmere.

Vi tilbyder også…

VIDEO

ADGANGSKONTROL

DØRTELEFON